Subway Catering Menuprijzen en recensies (2024)

Op zoek naar een lekkere en snelle lunch? Dan heeft u geluk, want Subway Catering biedt een heerlijk menu aan dat u online kunt bestellen en bij u thuis of op uw bedrijf kunt laten bezorgen. Voor ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortjes of zelfs dessert is Subway catering ideaal.

Inhoudsopgave

Onthulling van het ultieme Subway Catering-menu en prijzen

Subway Catering Menuprijzen en recensies (1)

Menu van Subway Catering

Voor mensen die voortdurend onderweg zijn, biedt Subway een ruime keuze aan menu-items die voor elke smaak geschikt zijn. Zij maken en bezorgen al hun maaltijden vers bij u thuis.

Goede voornemens voor het nieuwe jaar vragen om nieuwe doelen, maar als je voortdurend onderweg bent, kan goed eten een uitdaging zijn. Gelukkig bieden ze heerlijke vervangers waar je lang tevreden mee zult zijn.

Met een variatie aan pastagerechten, zoals onze kaasachtige vijfkaasravioli en onze hartige gehaktbalmarinara, maar ook sandwiches zoals de Veggie Delight sandwich en Meatball Marinara sub.

Bij Subway Catering ontdek je gemakkelijk iets lekkers. Desserts mogen ook niet over het hoofd worden gezien! Koekjes en andere zoetigheden zijn beschikbaar.

Subway Cateringmenu tegen betaalbare prijzen

Het kan prijzig zijn om een ​​verjaardagsfeestje, bruiloft of zakelijke bijeenkomst te verzorgen. Maar dat hoeft niet zo te zijn! Lees verder om meer te weten te komen over de redelijke Subway-cateringkosten die het restaurant aanbiedt.

Het is nooit te vroeg om te beginnen met het organiseren van een evenement, en Subway is een van de beste opties voor catering als je een beperkt budget hebt.

Dankzij hun uitgebreide menuselectie bieden ze de mogelijkheid om aan elk type gelegenheid te voldoen zonder veel geld uit te geven of maaltijden van hoge kwaliteit op te offeren.

Bovendien kent deze dienst geen extra kosten, zodat u altijd weet wat u uitgeeft. Het is uiterst eenvoudig om een ​​lunch uit te zoeken bij een broodjeszaak van Subway catering.

Het feit dat er zoveel verschillende items zijn om uit te kiezen in het Subway-menu is het beste kenmerk. Ze zijn ook experts op het gebied van catering, dus u kunt vooraf een bestelling plaatsen voor uw aanstaande evenement of bijeenkomst.

Bekijk dit bericht als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige aanpak om je aanstaande evenement te verzorgen en die ook nog eens voordelig is.

McDonald's Cateringmenuprijzen met recensies.

Subway cateringschotels

Bekijk de Subway Catering Menu Platters als u op zoek bent naar een cateringservice die meer biedt dan alleen broodjes.

Bij de subpartyschotels van Catering vindt iedereen iets naar zijn smaak, vers en op bestelling! Kies uit ons assortiment gehaktballetjes parmigiana subs of schotels kipsalade!

In al onze recepten worden hoogwaardige ingrediënten gebruikt, zoals prosciuttoham en mozzarellakaas. De prijzen op het Subway-cateringmenu zijn redelijk voor elke gelegenheid.

Subway cateringschotels (5-9 personen)
Klassieke combischotel$34.00
Pas uw eigen schotel aan$36.50
Smaak Craver-schotel$36.50
Subway Fresh Fit-schotel$34.00

Maaltijdmenu van Subway To Go!

Je kunt jouw favorieten bestellen uit de nieuwe Subway To Go! Maaltijdmenu wanneer u maar wilt, waar u ook bent. Er zijn verschillende alternatieven op de menukaart beschikbaar, waaronder sandwiches en salades, om uw honger op elk moment van de dag te stillen.

De metro om naartoe te gaan! Maaltijdmenu biedt lunch- en avondmaalkeuzes, zoals spaghettisalade, broodje kalkoenfilet, de 15 cm lange sub bereid met twee broden, en meer. Ontbijtgerechten zoals ontbijtbroodjes en een bagel met roomkaas (je kunt spek of ham toevoegen) zijn ook verkrijgbaar.

Metro om te gaan! Maaltijdmenu
Metro om te gaan! 6-inch maaltijd$6.00
Metro om te gaan! Voetlange maaltijd$8.00
Subway To Go Premium 6-inch!$6.25
Metro om premium voet lang te gaan!$8.50

Subway Catering-sandwiches

Bij sub sandwich catering kunt u terecht voor gespecialiseerde broodjes die niet alleen warm maar ook kant-en-klaar geleverd worden. Voor elke gelegenheid biedt Subway Catering een scala aan alternatieven, waaronder kleine Subway-sandwiches die hele maaltijden kunnen zijn of gewoon een snack.

Er zijn geen kant-en-klare items bij Subway; al ons eten wordt vers bereid in het bijzijn van de klant om de versheid en kwaliteit te garanderen.

Subway Catering-sandwiches
BLT (6-inch)$4.25
BLT (voetlang)$6.25
Zwarte Woudham (6 cm)$4.25
Zwarte Woudham (Footlong)$6.25
Cold Cut-combo (6 inch)$4.25
Cold Cut-combo (footlong)$6.25
Italiaanse BMT (6 inch)$4.75
Italiaanse BMT (Footlong)$7.00
Rosbief (6 inch)$5.75
Rosbief (Footlong)$8.00
Pittig Italiaans (6 cm)$4.25
Pittig Italiaans (Footlong)$6.00
Subwayclub (6-inch)$5.75
Subway Club (Footlong)$8.00
Tonijn (6-inch)$4.75
Tonijn (voetlang)$7.00
Kalkoenborst (6 inch)$4.75
Kalkoenborst (voetlang)$7.00
Veggie Delite (6-inch)$4.00
Veggie Delite (Footlong)$6.00

Subway Catering gigantische stompjes

Als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om uw gasten te bedienen, overweeg dan om Subway Catering Services te gebruiken. Subs, broden, salades en een keuze aan bijgerechten zijn verkrijgbaar op gigantische cateringschotels.

Ze kunnen het voor u minder stressvol maken om u voor te bereiden op een feest of een zakelijke bijeenkomst.

3 voet gigantische sub. (serveert 10-12)$44.00
6 voet gigantische sub. (serveert 20-25)$84.00
9 voet gigantische sub. (serveert 25-30)$126.00
12 voet gigantische sub. (serveert 35-40)$168.00
15 voet gigantische sub. (serveert 40-50)$210.00
18 voet gigantische sub. (serveert 55-60)$252.00
21 voet gigantische sub. (serveert 60-65)$294.00
24 voet gigantische sub. (serveert 65-70)$336.00
27 voet gigantische sub. (serveert 70-75)$378.00

Subway Cateringmenu – Desserts

Als u een zoetekauw bent, is het onnodig te vermelden dat desserts de beste manier zijn om uw maaltijd af te sluiten. Bij Subway hebben ze talloze smakelijke opties, zoals brownies en koekjes, fudge-ijscoupes en ook cheesecake-bites.

Subway Cateringmenu Desserts
Chocoladekoekjes (dozijn)$6.00
Havermout Rozijn (Dozijn)$6.00
Macadamianoot van witte chocolade (dozijn)$6.00
Koekjesschotel (3 dozijn)$18.00

Subway Catering Menu Kanten

Subway Catering Menu Kanten
Apple Slices$1.50
Gebakken Lay's Aardappelchips$1.10
Doritos Nacho Kaas$1.10
Lay's klassieke chips$1.10
Zonnechips$1.10

Subway Catering-drankjes

Voor al die bedrijven die zich bezighouden met foodservice is catering een van de populairste opties. Het kan lastig zijn om de juiste drankjes te vinden voor uw feest of evenement.

Subway Catering-drankjes
Dasani-water$1.80
Coca-Cola Klassiek$1.80
Cola light$1.80
Powerade$1.80
Sprite$1.80
Vitamine water$1.80

Voordelen van cateringmenu

Naast de verrukkingen is Subway een populair voedingsmiddel vanwege de gezondheidsvoordelen. Gezonde voeding is iets dat Subway met trots aan zijn consumenten aanbiedt.

Bezorgdiensten voor catering worden aangeboden door Subway. Als u meer dan $ 75 aan uw maaltijd besteedt, wordt de bezorging als gratis beschouwd. Grote bestellingen moeten minimaal twee dagen vóór het evenement naar Subway worden verzonden.

Wegmans Cateringmenu voor heerlijke opties.

Recensies van Subway Catering

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom Subway een populaire optie is voor catering. Er is voor ieder wat wils en de keuken is heerlijk en vers.

Bovendien is Subway-catering, ongelooflijk goedkoop, een fantastische keuze voor evenementenplanners met een beperkt budget.

Maar hoe verhouden de kwaliteit en het serviceniveau van Subways Catering zich tot elkaar? Om hier meer over te weten te komen, hebben we enkele cateringklanten van Subways uitgenodigd om hun mening te geven.

Over het geheel genomen waren de lof voor de kwaliteit en klantenservice van Subway Catering behoorlijk positief. Klanten waren vooral blij met de vriendelijkheid van het personeel en de versheid van het eten.

Eén klant merkte zelfs op dat Subway-catering haar favoriete catering-ontmoeting ooit was! De catering van Subway is ongetwijfeld iets om over na te denken als u op zoek bent naar een cateraar die een fantastische keuken en uitstekende service kan leveren.

Veelgestelde vragen over metrocatering

Voor hoeveel personen kan een schotel van Subway Catering dienen?

Met maximaal 15 porties van elk van de maximaal 5 verschillende Subway®-subsmaken kunt u uw eigen heerlijke schotel samenstellen! Ideaal voor een feest of bijeenkomst, geschikt voor een gezelschap van 5 tot 9 personen.

Wat zit er in een lunchbox voor in de metro?

Met de Lunchbox van Subway geniet je van een volledige maaltijd in één handig pakket! Elke verpakking bevat de ideale combinatie van een 6″/12″ sub, chip, flesjes drankje en koekje om je eetlust te lessen.

Hoe lang van tevoren moet ik een Subway-schotel bestellen?

Voor het beste resultaat adviseren wij om minimaal 24 uur van tevoren een plateau te bestellen als u uw bezoekers wilt trakteren op de delicatesse van Subway.

Disclaimer: De prijzen en items vermeld in het Subway cateringmenu zijn bij benadering en aan verandering onderhevig. Prijzen kunnen per locatie variëren en zijn mogelijk exclusief belastingen of extra kosten. Het wordt aanbevolen om rechtstreeks contact op te nemen met uw plaatselijke Subway-restaurant voor de meest nauwkeurige en actuele informatie over cateringopties en prijzen. Beschikbaarheid van bepaalde artikelen kan ook per locatie verschillen.

Subway Catering Menuprijzen en recensies (2)

Kara Clayton

  • Website

Kara Clayton is freelanceschrijver van beroep en daarnaast webliefhebber, natuurliefhebber, fotograaf, reisfreak, muziekliefhebber en fitnessfreak van hobby. Ze heeft haar afstuderen in Engelse literatuur en haar postdoctorale opleiding in Journalistiek en Massacommunicatie afgerond. Ze is verliefd op haar beroep als curator van artikelen over verschillende niches zoals gezondheid, mode, financiën, lifestyle, technologie en zaken, en haar USP is haar eenvoudige maar aantrekkelijke schrijfstijl.

Subway Catering Menuprijzen en recensies (2024)

FAQs

Hoeveel broodjes Subway platter? ›

Elke platter bestaat uit 4 x 30cm Subs, opgedeeld in 16 stukken.

Wat kost het om een Subway te openen? ›

De investering voor elke Subway varieert op basis van de grootte, uitrusting en de noodzaak om de locatie al dan niet te verbouwen. Deze investering is minimaal 150.000 euro inclusief de 15.000 euro voor de licentie. De aanvrager moet in staat zijn een derde van de totale investering aan eigen vermogen in te brengen.

Hoe duur is een sub of the day? ›

De SUB OF THE DAY is terug! Elke dag een andere heerlijke Sub voor slechts €3,-.

Hoeveel belegde sandwiches per persoon? ›

Om voldoende broodjes te garanderen, adviseren wij om 2,2 broodjes per persoon te bestellen. Een voorbeeld, u wilt voor 12 personen een harde broodjes lunch bestellen. U bestelt dan 27 broodjes. Indien u ook drinken bij de lunch besteld, dan heeft u de keuze uit 250ml of 1L verpakkingen.

Hoeveel suiker zit er in een Subway broodje? ›

In broodjes van Subway zit ongeveer 10 procent suiker, in zowel het witte als volkoren brood. De franchisenemer moet volgens de rechter dus gewoon 13,5 procent btw betalen.

Wat zijn daily deals Subway? ›

Daily Deals. Elke dag keuze uit 3 heerlijke subs, voor een scherpe prijs!

Wat verkopen ze bij Subway? ›

Subway is een Amerikaanse multinationale fastfoodketen die voornamelijk sandwiches verkoopt.

Wat zit er op een Subway Melt? ›

We smelten de kazen! Maar niet nadat we je Sub belegd hebben met heerlijk zachte kalkoenfilet, ham en bacon. Allemaal met gesmolten kaas.

Wat zit er op een BLT Subway? ›

algemeenDe afkorting BLT staat voor bacon - lettuce - tomato ofwel bacon, sla en tomaat. Dit is in de VS een populaire sandwich om mee te lunchen. variatietipLeuk om op de variëren. Bak bijvoorbeeld eens plakjes salami, chorizoworst of rauwe ham knapperig en vervang de ijsbergsla door eikenbladslamelange of rucola.

Is de Subway gezond? ›

Een man krijgt een broodje bij Subway. De resultaten zijn opvallend, omdat Subway in het algemeen als een gezondere keuze wordt gezien. Een broodje met veel groente en een paar plakjes ham lijkt immers veel gezonder dan een hamburger met saus.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 5313

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.