25 enklaste sjuksköterskejobben att komma in på som också är LÅG STRESS (2024)

Table of Contents
HITTA MSN-PROGRAM HITTA MSN-PROGRAM Vad är egentligen ett jobb som är lätt att komma in på? 7 fördelar med lätta att komma in på sjuksköterskejobb som också är låga på stress 1. Nyutexaminerade har en chans till anställning. 2.Du behöver inte söka jobb så länge. 3. Du behöver inte ta ytterligare utbildning. 4. Tjänsten kräver ingen avancerad sjuksköterskeexamen. 5. Vissa positioner kommer att betala för nödvändig utbildning efter anställning. 6.Du kommer inte att bränna ut dig. 7.Du kommer att ha ett liv utanför jobbet. VILKA ÄR DE LÄTTASTE ATT KOMMA ATT KOMMA IN PÅ SJUKSKÖTERSKA JOBB SOM OCKSÅ ÄR LÅGSTRESS? 1. Pre-op sjuksköterska 2. Resesjuksköterska 3.Skolsköterska 4.Företagshälsa 5. Assisted Living Facility 6. Post-op sjuksköterska 7. Forskningssjuksköterska 8.Home Health RN 9. Ärendehantering 10. Vaccinsjuksköterska 11. Kryssningsfartygssköterska 12. Medicinsk utrustningspedagog 13. Infusionssköterska 14. Gemensam hälsosköterska 15. Cannabissköterska 16. Hudsjuksköterska 17. Entreprenör 18. Privat tjänstgörande sjuksköterska 19. Post-partum 20. Militär sjuksköterska 21. Hälsoskribent 22. Estetisk sjuksköterska 23. Hospice sjuksköterska 24. Telemed sjuksköterska 25. ADHD Psyksköterska 5 nackdelar med lätta att komma in på sjuksköterskejobb som du behöver känna till 1. Jobbet kan vara tråkigt- 2. Du kanske inte utmanas att uppnå större mål- 3. Det kan finnas en dold anledning- 4. Det kan finnas en hög omsättning- 5. Låt dig inte luras att detta är ditt öde- BONUS! 5 sätt att veta vilket lätt att komma in på sjuksköterskejobb som också är lågt på stress som är rätt för dig 1. Du är inte rädd för att gå till jobbet varje dag. 2.Du känner dig bekväm i jobbet. 3. Jobbet utmanar dig. 4.Du känner dig respekterad. 5. Administration stöder dig. Mina sista tankar VANLIGA FRÅGOR SOM SVARS AV VÅR EXPERT 1. Kräver de enklaste sjuksköterskejobben att komma in i någon arbetserfarenhet? 2. Är de enklaste sjuksköterskejobben att uppfylla? 3.Är det en bra idé att starta min karriär med ett sjuksköterskejobb som är lätt att komma åt? 4. Betalas de enklaste sjuksköterskejobben väl? 5. Vilket är det högst betalda enklaste sjuksköterskejobbet att komma in på? 6. Vilka sjuksköterskejobb är lättast att komma in på har de mest lovande karriärutsikterna? 7. Erbjuder de enklaste sjuksköterskejobben att komma in i tillägg till lönen ytterligare förmåner? 8. Var hittar man de enklaste sjuksköterskejobben att komma in på? 9. Vilka är de tre bästa jobben som är lätta att komma in på icke-kliniska sjuksköterskor? 10. Vilka är de 3 bästa jobben som är lätta att komma in på hemifrån? 11. Vilka är de tre enklaste sjuksköterskejobben att komma in på för ADN-utexaminerade?

HITTA MSN-PROGRAM

HITTA MSN-PROGRAM

Skrivet av: Donna Reese MSN, RN, CSN

I dagens utmanande omvårdnadsmiljö, där utbrändheten är på den högsta nivån någonsin, söker många RN:er jobb som är lägre pressade. Skulle du överväga att byta jobb, om du kunde ta reda på vilka som är de lättaste sjuksköterskejobben att komma in på som också är lågstressade? Du kanske blir förvånad över att veta att många gånger går stressiga sjuksköterskejobb som också är lätta att hitta hand i hand.

Att ha möjligheten att arbeta i en miljö som inte dränerar varje uns av din energi eller pressar dig över kanten kan vara precis vad du behöver vid denna tidpunkt i din karriär.

Kanske är det här säsongen i ditt liv där ditt jobb behöver ta en baksätet till ditt hemliv, eller så är du bara trött på att sugas in i en alltförtärande omvårdnadsställning. Om så är fallet, läs den här artikeln, "25 enklaste sjuksköterskejobb att komma in i som också är låg stress" för ögonöppnande RN-positionsalternativ som kan vara perfekta för dig.

REKOMMENDERADE ONLINE MSN-PROGRAM

Vad är egentligen ett jobb som är lätt att komma in på?

Enkelt uttryckt, lätt att komma in på sjuksköterskejobb är tjänster som inte kräver mycket extra skolgång, certifiering eller erfarenhet. Dessutom är konkurrensen rimlig, vilket ger dig en god chans att anställa.

I flera år hade många sjuksköterskejobb massor av sökande och konkurrensen om de mer populära tjänsterna var ganska tuff. Som ny sjuksköterska minns jag att jag intervjuade för ett sjukhus där jag var villig att arbeta på olika avdelningar. Men jag minns att jag reciterade för mig själv, "snälla erbjud mig inte ett jobb på rehabavdelningen. Jag kommer att ta vilken annan position som helst men snälla, inte rehabavdelningen”!

På grund av över 100 sökande till några RN-tjänster, kan du gissa vilken enhet som jag fick för övervägande? Självklart var det det fruktade rehabjobbet! Enligt min åsikt var ett inlägg om den enheten icke-glamoröst och botten av fatet. Som ung sjuksköterska kunde jag inte föreställa mig att jag skulle börja min karriär på det här lacka sättet.

Som du kan ana från det här exemplet kan vissa mindre önskvärda jobb vara lättare att uppnå när konkurrensen är hård.

Men de senaste sjuksköterskejobben som är lätta att komma in på är mer mångfaldiga och lättillgängliga tack vare en post-pandemisjuksköterskebrist. I stort sett varje sjukhusenhet behöver sjuksköterskor, så konkurrensen är minimal för en stor del av RN-positionerna.

7 fördelar med lätta att komma in på sjuksköterskejobb som också är låga på stress

Ingen vill ha ett stressigt jobb. Men var och en av oss har en tröskel för hur mycket stress som anses vara för mycket. Medan en sjuksköterska kan trivas på en hektisk akutmottagning, kan en annan tycka att miljön är överväldigande. Om du skulle kunna komma bort från ett högtrycksjobb kan du undra om det finns några lediga jobb där du kan arbeta utan att ha rätt erfarenhet eller extra meriter.

Oavsett vilka faktorer du känner bidrar till jobbstress så finns det många fördelar med en lågtrycks-RN-tjänst som också är lätt att komma in på som kan intressera dig!

Några lätta att komma in på RN-jobbförmåner med låg stress är:

1. Nyutexaminerade har en chans till anställning.

Tidigare kan nyutexaminerade ha haft utmaningar att hitta arbete. Några av de enklaste sjuksköterskejobben att komma in i inkluderar positioner där nya RN-studenter är välkomna.

2.Du behöver inte söka jobb så länge.

När du väl vet vilka tjänster som är lätta att komma in på kan ditt jobbsökande bli enklare och snabbare.

3. Du behöver inte ta ytterligare utbildning.

Många jobb, såsom en amning ellerjuridisk sjuksköterskekonsult, kräver ytterligare certifiering. Jobb som är lätta att komma in kräver endast din RN-licens och BSN- eller ADN-examen.

4. Tjänsten kräver ingen avancerad sjuksköterskeexamen.

Sjuksköterskor ochnarkossköterskaär efterfrågade. Dessa yrken kräver dock avancerade sjuksköterskeexamen. Många sjuksköterskejobb som är lätta att landa kräver bara din RN-examen.

5. Vissa positioner kommer att betala för nödvändig utbildning efter anställning.

Ibland är det lätt att komma in i sjuksköterskejobb som kräver ytterligare utbildning; vissa är dock villiga att anställa dig utan specialiserade meriter och sedan betala för att du ska få utbildningen när du väl har anställts.

6.Du kommer inte att bränna ut dig.

När du väl hittar ett jobb med låg stress som du älskar, kommer du gärna att hålla fast vid det jobbet under lång tid.

7.Du kommer att ha ett liv utanför jobbet.

Livet utanför jobbet? Många av oss är för trötta och mentalt utmattade för att göra mycket efter ett 12-timmarspass. Var redo att njutabalans i arbetsliveten gång bosatt sig i en lågstressande vårdställning.

VILKA ÄR DE LÄTTASTE ATT KOMMA ATT KOMMA IN PÅ SJUKSKÖTERSKA JOBB SOM OCKSÅ ÄR LÅGSTRESS?

(Följande är 2023 års lista över de 25 enklaste sjuksköterskejobben att komma in i som också är lågstressade. Observera att de flesta av dessa jobb bara kräver ett ADN.)

1. Pre-op sjuksköterska

Om jobbet:

RNs som arbetar som pre-op sjuksköterskor kan anställas på ett sjukhus eller ambulerande kirurgisk center. I denna position förbereder RN:er patienterna för operationen, tar vitala, sätter in IV och förbereder pappersarbete före operation. Jobbet är dagsljus och innebär vanligtvis inte helger eller helgdagar.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Alla sjukhusvårdstjänster är för närvarande efterfrågade, inklusive kirurgiska. Att arbeta dagsljus med en rimlig mängd ärenden gör den här positionen till ett av de lättaste sjuksköterskejobben att komma in i. Att arbeta i ett ambulerande kirurgicenter kan vara ännu lägre stress än på ett sjukhus på grund av mer av ett fastställt schema som inte inkluderar nödsituationer.

Hur mycket kan du tjäna:

Förberedande sjuksköterskor tjänar i genomsnitt $103 422, enligt ZipRecruiter.

Jobbutsikter:

RNs som arbetar som pre-op sjuksköterskor bör ha anställning i framtiden eftersom patienter alltid kommer att behöva operation, och RNs krävs för förberedande vård för operationen.

2. Resesjuksköterska

Om jobbet:

Resesjuksköterskor är på topp just nu. Oavsett om du vill arbeta inom pediatrik, hemsjukvård, obstetrik, psyksjuksköterska eller nästan vilket specialområde som helst, så finns det ett jobb som väntar på dig. Hitta den typ av jobb som du känner är minst stressande, och voila’, det finns enresesjuksköterskajobb som väntar på dig i en plats du väljer.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Resesjuksköterskor som rekryterar kan hitta jobb för RNs utan erfarenhet, nyutexaminerade och nästan vilken typ av sjuksköterska som helst däremellan. Om du jobbar många timmar på en vecka eller långa pass stressar dig kan du välja en deltidsspelning eller kortare pass för att passa dina behov. Om det långsammare tempot i långtidsvården är mer din stil, finns det ett jobb som väntar på dig.

Resevård kan vara vad du än designar det för att vara. Det är det fina med det här jobbet.

Hur mycket kan du tjäna:

Resesjuksköterskor tjänar ofta höga löner, inklusive inloggningsbonus. ZipRecruiter rapporterar den nationella genomsnittslönen för en resesjuksköterska som $95,163.

Jobbutsikter:

För närvarande finns det gott om resesjuksköterskejobb. Den extrema efterfrågan på resesjuksköterskor kommer sannolikt att lugna ner sig i framtiden. Sjuksköterskebristen förväntas dock fortsätta till 2030, så resesjuksköterskor kommer fortfarande att behövas för att fylla luckor i sjuksköterskeyrket.

3.Skolsköterska

Om jobbet:

Skolsköterskor arbetar i offentliga och privata skolor och tar hand om elevers och personals medicinska och psykologiska behov. Skolsköterskor tar hand om barn med komplexa medicinska tillstånd som diabetes, anfallsstörningar och cystisk fibros, tillsammans med den dagliga efterfrågan på medicinering och vård för sjukdomar och skador. I denna roll är RN:er en del av säkerhetsteamet och arbetsgruppen för narkotika och alkohol.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Som ett av de enklaste sjuksköterskejobben att komma in i, tigger de flesta skoldistrikt för närvarande om RN:er för att fylla lediga positioner.

Nu är det en bra tid att bli skolsköterska, eftersom många stater anställer på plats och betalar för ytterligare utbildning för skolsköterskecertifiering när du väl är anställd. Att arbeta på samma tider som dina barn och att ha ledigt sommartid bidrar till fördelarna med dettaamningsställning med låg stress.

Hur mycket kan du tjäna:

Den nationella genomsnittslönen för en skolsköterska är $61 869 per ZipRecruiter.

Jobbutsikter:

Det är tveksamt att skolsköterskor är på väg ut. Detta yrke har funnits i över ett sekel. Elever med allt mer komplexa behov går i skolan och det kommer att behövas sjuksköterskor för att hjälpa till.

4.Företagshälsa

Om jobbet:

Ett av de enklaste sjuksköterskejobben att komma in på är inom företagshälsovården. Företagshälsovårdssköterskor arbetar i stora industrier, HMOs och fabriker för att behandla arbetsrelaterade skador och sjukdomar på plats. Denna typ av sjuksköterska är anställd för att hålla arbetarna på jobbet. På grund av detta mål är förebyggande välbefinnande också ett fokus för arbetshälsovårdspersonal, som ofta administrerar influensaskott, gör BP-kliniker och kontrollerar syn och hörsel.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Nyutexaminerade är välkomna att söka jobb inom företagshälsovården, eftersom erfarenhet inom detta område inte är en förutsättning för anställning. Dessutom behövs ingen specifik certifiering eller avancerad examen, även om det finns encertifierad företagshälsovårdtillgängligt om du vill ligga före spelet när du ansöker.

Hur mycket kan du tjäna:

Företagshälsovård RNs gör en hälsosam lön på $115,441 årligen, enligt ZipRecruiter.

Jobbutsikter:

Företagshälsovårdssköterskor sparar företagen pengar på sikt genom att hålla de anställda i arbete. Eftersom säkerhet är en prioritet för denna typ av RN, kan arbetsskadeersättningsfall minskas på grund av sjuksköterskornas ansträngningar att hålla de anställda ur vägen.

5. Assisted Living Facility

Om jobbet:

Lätt att komma in på sjuksköterskejobb kan hittas på utökade vårdinrättningar. Vårdhem, rehabanläggningar och stödboende faller alla under detta paraply.

Även om du borde kunna hitta ett jobb i många av dessa miljöer, kan det vara det bästa alternativet att arbeta i en hemtjänst. Att arbeta med den gående och "bra" geriatriska befolkningen är trevligare än under vissa andra omständigheter. Att ge minimal daglig vård och medicinering gör RN-rollen mer av ensjuksköterskeledarskapplacera. Mycket av tiden är RN-rollen övervakande, med invånare ärendehantering spridda in.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

För närvarande har utökade vårdinrättningar svårt att hitta RN:er för att fylla lediga positioner. Nyutexaminerade sjuksköterskor och de utan geriatrisk erfarenhet är välkomna att söka. Att kliva tillbaka från direkt patientvård på grund av den administrativa karaktären hos dessa positioner skapar ett jobb med lägre stress för RNs.

Hur mycket kan du tjäna:

Salary.comlistar RN-jobblöner i utökat vårdarbete till $77 000 årligen i genomsnitt.

Jobbutsikter:

År 2030 harbaby boomer befolkningkommer att vara minst 65 år. Denna stora del av USA:s befolkning har också en utökad släkt utspridda över hela landet som inte är tillgängliga för att hjälpa till under boomarnas äldre år. Det är lite oroande att tänka på att under sjuksköterskebristen kommer fler och fler äldre att behöva långtidsvård. De goda nyheterna är för sjuksköterskor, eftersom deras jobb alltid kommer att krävas för att ta hand om denna åldersgrupp.

6. Post-op sjuksköterska

Om jobbet:

Post-op sjuksköterskor arbetar främst på sjukhus men kan också hittas i ambulerande kirurgi center. Dessa RNs tar emot patienter direkt från operationen och hjälper dem att vakna upp säkert. De övervakar vitala tecken och sårförband och bedömer den övergripande beredskapen att gå ur anestesi och återhämtning.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Att arbeta som RN i post-op kan vara ett av de enklaste sjuksköterskejobben att komma in i för sjuksköterskor som vill arbeta på ett sjukhus. Miljön är mer avslappnad och dämpad än många enheter med en rimlig belastning av patienter att ta hand om. Sjuksköterskor som arbetar inom kirurgi behövs på de flesta sjukhus och dessa arbetsgivare är ofta villiga att utbilda nya eller oerfarna sjuksköterskor inom detta område.

Hur mycket kan du tjäna:

ZipRecruiter listar RN-jobb i före och efter operation som ska kompenseras med $103 422 årligen i genomsnitt.

Jobbutsikter:

Sjukhus och kirurgiska centra söker ELL-sköterskor i vilken kapacitet som helst för närvarande på grund av brist på detta område. Kirurgi kommer att bli nödvändig i framtiden. Därför borde denna specialsjuksköterska vara glad över att jobb före och efter operationen är säkra.

7. Forskningssjuksköterska

Om jobbet:

Sjuksköterskor som arbetar med forskning arbetar på sjukhus, universitet, läkemedelsföretag och privata forskningsenheter.

I denna roll arbetar sjuksköterskor med klienter antingen personligen, på telefon eller på distans för att intervjua, bedöma och samla in prover enligt behoven i den specifika studien. Kontakten tas i början av studien och involverar vanligtvis bara 1 eller 2 interaktioner. När data har samlats in kommer forsknings-RN att träffa teamet för att bryta ner och studera data för att hjälpa till att hitta lösningar på hälsoproblem och medicinska tillstånd.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

För vissa studier behöver forskarsjuksköterskor ofta ingen ytterligare utbildning för att gå med i forskargruppen. Om du har ett skarpt, analytiskt sinne kan det här fältet vara ett utmärkt alternativ för lätt stressade jobb som kan intressera dig.

Hur mycket kan du tjäna:

Forskning RNs kan tjäna en genomsnittlig lön på $76,408 per år. Däremot kan specifika medicinområden, såsom onkologi, kompensera mer.

Jobbutsikter:

Dejobbutsikterför medicinsk forskning förväntas växa med 17 % till 2030. De som tjänstgör i forskargruppen, inklusive RNs, bör därför förvänta sig tillväxt i jobb.

8.Home Health RN

Om jobbet:

Sjuksköterskor som arbetar i hemsjukvård för patienter i deras hem för en mängd olika tillstånd och behandlingar.

För mitt första jobb somhemsjukvårdare, gjorde jag mycket tålmodig undervisning till personer med diabetes och nyblivna mammor. Snabbspola fram några år och hemtjänstområdet var mycket mer komplext. Jag skulle hitta medicinskt utmanande patienter som skrevs ut hem utan stöd, behövde intravenös medicin och nästan allt annat.

Sjuksköterskor ser nuförtiden patienter i sina hem mycket tidigare efter operationen, ofta i kritiskt behov av många tjänster och stödvård. Home Health RNs koordinerar många sociala, emotionella och fysiska tjänster för patienter samtidigt som de behandlar deras komplexa medicinska behov.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Hemvårdsorganisationer anställer nya och oerfarna sjuksköterskor på grund av en extrem brist på detta område. Ingen ytterligare utbildning, certifiering eller utbildning behövs för denna roll. Välj en välbemannad hemvårdsbyrå för att hitta enkla RN-jobb med låg stress som ger låga patient-till-sköterska-förhållanden.

Hur mycket kan du tjäna:

$73,469 är vad ZipRecruiter listar som den genomsnittliga årliga lönen för en hemsjukvård RN.

Jobbutsikter:

Att hålla en patient hemma istället för en slu*tenvårdsinrättning gör att patienten kan känna sig mer tillfreds och är ekonomiskt vettigt för försäkringsbolaget. Med trenden som långsamt vänder mot ökad ersättning för hemsjukvård, bör området för hemsjukvård förväntas växa i framtiden.

9. Ärendehantering

Om jobbet:

Begreppet sjuksköterska handläggare har fått många olika innebörder de senaste åren. Sjukhus, rehabanläggningar, utökade vårdcentraler, HMOs, hemsjukvård och försäkringsbolag använder alla RN:er för att samordna vården i ärendehanteringsrollen. Även om olika enheter kan ha olika roller för sjuksköterskor i ärendehantering, anställer de flesta sjuksköterskor för att kontrollera kostnader och hjälpa patienter att få optimal och nödvändig vård.

Kallas iblandanvändningsansvarigsjuksköterskor, RNs i denna egenskap är anställda för att styra och övervaka intagningar och utskrivningar, operationer, långvariga, komplexa och svåra tillstånd, såväl som graviditet och nybliven mamma och babystöd.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

En snabb titt på google jobs visar att många organisationer söker sjuksköterskor inom detta område. Majoriteten pekar på att nyutexaminerade och oerfarna sjuksköterskor kan söka. De lättaste sjuksköterskejobben att komma in på inkluderar case managers på grund av den avslappnade arbetsmiljön på kontoret eller hemma tillsammans med bristen på direkt patientvård och huvudvärken som följer med det.

Hur mycket kan du tjäna:

83 475 $ är vad sjuksköterskefallshanterare tjänar i genomsnitt per år, enligt ZipRecruiter.

Jobbutsikter:

Sjuksköterskehandläggare har funnits länge. Med ärendehanterare som hjälper till att kontrollera kostnaderna, förväntas de fortsätta att vara efterfrågade i framtiden.

10. Vaccinsjuksköterska

Om jobbet:

Vaccinsjuksköterskor är anställda av apotek, butiker, försäkringsbolag, sjukhus och en myriad av andra enheter för att administrera vacciner till allmänheten. Det här jobbet har blivit ganska kreativt genom pandemin, där du kan arbeta på hur många platser som helst, inklusive parkeringsplatser, och ge vaccin till människor i deras bilar. Arbetstiderna är vanligtvis dagsljus och kvällar med vissa arbetshelger också.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

En vaccinsjuksköterska kan vara ett av de enklaste sjuksköterskejobben att få på senare tid. Med vaccinkliniker som dyker upp i varje hörn behövs vaccinsjuksköterskor. Ingen expertis krävs för detta jobb förutom en RN-licens och förmågan att ge skott. Med det här jobbet arbetar du med en frisk, samarbetsvillig befolkning där dramatik och nödsituationer är osannolikt.

Hur mycket kan du tjäna:

ZipRecruiter listar den genomsnittliga årslönen för en vaccinsjuksköterska till $97 104.

Jobbutsikter:

Åtminstone för en nära framtid kommer jobb som vaccinsjuksköterska att förbli efterfrågade på grund av det pågående behovet av Covid-vacciner och andra typer.

11. Kryssningsfartygssköterska

Om jobbet:

Sjuksköterskor som arbetar på kryssningsfartyg tar hand om de ombordvarandes medicinska behov, inklusive personalen. Arbetsuppgifterna innebär daglig vård av sjukdom och skada, allt från åksjuka till hjärtinfarkt. Denna typ av sjuksköterska kan också administrera tester och röntgen och arbetar i samordning med fartygets läkare.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Kryssningsarbetsgivare älskar ung och energisk personal. Så om du saknar erfarenhet av omvårdnad kan du fortfarande vara en kandidat för denna typ av arbete. Att arbeta i en festlig miljö, som ett kryssningsfartyg med relativt friska patienter, gör detta till ett av de lätta RN-jobben som många kan njuta av.

Hur mycket kan du tjäna:

Pro Sea Staffindikerar att jobb som sjuksköterska på kryssningsfartyg betalar mellan $4500 och $4800 per månad.

Jobbutsikter:

För närvarande strömmar människor för att planera resor på kryssningsrederier efter pandemin. Utsikterna för kryssningsindustrin avtar inte. Medicinsk personal är nödvändig för säkerheten för de ombordvarande på fartyget; därför kommer kryssningssköterskor att behövas i framtiden för detta jobb.

12. Medicinsk utrustningspedagog

Om jobbet:

Sjuksköterskor är anställda för att utbilda konsumenter om medicinska förnödenheter och teknik på grund av deras kunskap och expertis inom hälsoområdet. Företag använder RN för att representera specifika medicinska apparater. RN lär sedan patienten eller medicinsk personal om enheten för att säkerställa korrekt användning och förståelse. Exempel på medicinsk utrustning är smarta sängar, TNS-enheter och till och med implanterade enheter som pacemakers.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Som ett av de enklaste sjuksköterskejobben att komma in på för kunniga sjuksköterskor som älskar att undervisa, arbetar RNs i denna egenskap regelbundna arbetstider och gör vanligtvis sitt eget schema. Dessutom är erfarenhet inte alltid ett krav eftersom de flesta företag föredrar att utbilda sina lärare själva.

Hur mycket kan du tjäna:

Per ZipRecruiter, RN medicinsk utrustning utbildare lön i genomsnitt $95,365 årligen.

Jobbutsikter:

Källor attribut delvisvår åldrande befolkning skapa en naturlig och ökande efterfrågan på medicinsk utrustning och stöd. Därför borde jobb som utbildare inom medicintekniska produkter förbli nödvändiga för att hålla jämna steg med denna efterfrågan.

13. Infusionssköterska

Om jobbet:

Infusionssköterskor anlitas för att enbart administrera intravenösa vätskor och mediciner. Sjuksköterskor är ansvariga för att utbilda patienter om proceduren, medicinering och biverkningar, starta IV och administrera medicinen. Infusions-RN övervakar vitala tecken och bedömer patienten för biverkningar av läkemedlen. Sjuksköterskor i denna egenskap kan arbeta på sjukhus, öppenvårdsinfusionscenter, hemsjukvård eller på det nyligen populära "Droppstänger”.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Sjuksköterskejobb som är lättast att komma in i är vanligast efterfrågade befattningar men som fortfarande har flexibiliteten och miljön med långsammare tempo för att skapa ett stressfritt jobb. Sjuksköterskor som arbetar på infusionsställen tycker om denna typ av miljö.

Hur mycket kan du tjäna:

ZipRecruiter listar den årliga genomsnittslönen för en infusionssköterska som $82,699.

Jobbutsikter:

Sjuksköterskor kommer att behövas för att infundera IV-mediciner för alltid. I själva verket, med den växande populariteten för heminfusioner, bör denna specialitet fortsätta att växa i framtiden.

14. Gemensam hälsosköterska

Om jobbet:

En hälsosköterska (folkhälsa) tjänar samhället för att hjälpa specifika befolkningar som är mest behövande. Dessa populationer inkluderar minoriteter, gravida kvinnor och små barn, de som är beroende av droger och personer med kroniska sjukdomar som HIV och tuberkulos. Dessutom arbetar närvårdssköterskor för att kontrollera könssjukdomar och andra smittsamma sjukdomar som Covid. Deras arbete inkluderar offentlig förebyggande utbildning, vaccinationer och sjukdomskontaktspårning.

Den här typen av sjuksköterskor kan arbeta på vårdcentraler, federala myndigheter, kyrkor, hemlösa härbärgen och seniorsamhällen.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Folkhälsovårdare behöver inte ha några certifieringar eller avancerad utbildning för denna roll, även om många har det. Att arbeta utanför sängen och kontorstid bidrar till att göra denna position till ett av de lättaste sjuksköterskejobben att komma in i.

Hur mycket kan du tjäna:

En hälsovårdares lön på ZipRecruiter är $75 427 i genomsnitt per år.

Jobbutsikter:

Folkhälsovård började i mitten av 1800-talet med Florence Nightingale och Lillian Wald som pionjärer i denna viktiga omvårdnadsindustri för våra samhällen. Omvårdnad har förblivit en viktig del av vårt samhälle och bör förbli så länge det finns människor i nöd och smittsamma sjukdomar.

15. Cannabissköterska

Om jobbet:

På senare tid har en helt ny specialitet för omvårdnad dykt upp – en cannabissköterska. RNs som arbetar i cannabisindustrin används för att stödja och utbilda patienter som använder medicinsk marijuana för olika tillstånd, inklusive cancer, kronisk smärta och MS. RNs i denna egenskap arbetar på distans eller på privata cannabiskontor.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Nu är det dags att hoppa på cannabissköterskan då det inte finns några förutsättningar för anställning.American Cannabis Nurses Associationdock trycker på för en cannabisspecialitetscertifiering i framtiden. På grund av att denna position är ny, är få sjuksköterskor erfarna inom detta område, vilket gör det till ett av de enklaste sjuksköterskejobben att komma in på.

Hur mycket kan du tjäna:

En cannabissjuksköterska bör förvänta sig en genomsnittlig lön på $70 627 per år per ZipRecruiter.

Jobbutsikter:

Detta område är vidöppet för sjuksköterskor för närvarande och kommer sannolikt att fortsätta att behövas när fler stater erkänner och tillåter användningen av marijuana.

16. Hudsjuksköterska

Om jobbet:

Sjuksköterskor som specialiserat sig på dermatologi arbetar vanligtvis på ett dermatologiskt kontor. De ger patientutbildning, hjälper leverantören med procedurer och tar bort stygn. Cancerprevention är stressad vid utbildningsbesök såväl som efter kirurgiska infektioner. Vissa dermatologiska sjuksköterskor utför också hudpeeling, mikrodermabrasion och andra hudrelaterade ingrepp.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Kontorstider, en trevlig miljö och utbildning på jobbet gör en tjänst som hudsjuksköterska till ett av de lättaste sjuksköterskejobben att komma in i.

Hur mycket kan du tjäna:

En RN som arbetar som hudsjuksköterska tjänar en genomsnittlig årslön på $81 010 per ZipRecruiter.

Jobbutsikter:

Jobbutsikterna för en hudsjuksköterska är goda. Med fler och fler människor som väljer elektiva hudingrepp ochhudcancer ökar, bör dermatologiområdet förväntas växa under de kommande åren.

17. Entreprenör

Om jobbet:

Ett av de enklaste sjuksköterskejobben att komma in i är det som en sjuksköterskeentreprenör. Himlen är gränsen för idéer och möjligheter i denna värld. Du kan äga en vuxendagis, tillhandahålla ett onlinenav för sjuksköterskor och kurser eller starta en piercingexpert, som några exempel. Det finns så många affärsidéer för sjuksköterskor där ute att du säkert kommer att hitta något i ditt styrhytt.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Vilken sjuksköterska som helst kan starta sitt eget sjuksköterskeföretag! Stressnivån är upp till dig. Gör det du älskar och gör ditt eget schema för att hålla stressen på jobbet till ett minimum.

Hur mycket kan du tjäna:

En företagssajt indikerar att mångasjuksköterskeverksamhetägare kan tjäna över 100 000 USD per månad.

Jobbutsikter:

Det är bäst att undersöka arbetsmarknaden innan du startar något företag. Om du planerar klokt bör arbetsutsikterna för din sjuksköterskeverksamhet vara positiva.

18. Privat tjänstgörande sjuksköterska

Om jobbet:

Som en privat RN arbetar sjuksköterskor en-mot-en med sina patienter. När de är i tjänst ger sjuksköterskorna total vård för sina kostnader, från påklädning och matning till mediciner och procedurer. Vanligtvis behövs mer komplex vård, men ibland anställer nära och kära privata sjuksköterskor som också ska vara en följeslagare till sina äldre familjemedlemmar i äldre år (samt ge omvårdnad).

Privata RN:er kan anställas genom vårdbyråer, privat av familjer och patienter själva och andra byråer. Du kan arbeta i hem, utökade vårdinrättningar, sjukhus och skolor.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Lätt att komma in på sjuksköterskejobb är ofta sådana där du inte behöver någon extra utbildning. Så är fallet för privata sjuksköterskor. Det finns jobb för alla typer av sjuksköterskor. Till exempel, om pediatrik eller gerontologi är din önskan, bör det finnas ett jobb för dig.

Hur mycket kan du tjäna:

ZipRecruiter listar den genomsnittliga lönen för en privat tjänst RN till $74,828 årligen.

Jobbutsikter:

Det kommer alltid att behövas privata sjuksköterskor för att ta hand om patienter som behöver en-mot-en-vård. Med psykiatriska problem, självmord och depression på uppgång kommer sjuksköterskor att behövas ännu mer inom detta område av vården.

19. Post-partum

Om jobbet:

Post-partum sjuksköterskor kallas ibland, mamma-barn sjuksköterskor. I dessa lågstressjobb som är lätta att komma in i RN-jobb, övervakar sjuksköterskor vitala tecken på både mamman och barnet. Dessutom kräver denna roll mycket utbildning om amning, daglig vård av barnet och mammas egenvård. Denna sjuksköterska ger allmänt stöd till mamman och uppmuntran till utskrivning.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

För närvarande söker sjukhus sjuksköterskor till sina enheter efter förlossningen. Många unga och oerfarna sjuksköterskor börjar sin karriär inom förlossningsvård, där de kommer att utbildas på jobbet för denna specialitet.

Hur mycket kan du tjäna:

Enligt ZipRecruiter tjänar sjuksköterskor efter förlossningen en genomsnittlig lön på $148,604.

Jobbutsikter:

Det här jobbet är efterfrågat och kommer att finnas kvar så länge folk får barn.

20. Militär sjuksköterska

Om jobbet:

Omvårdnad i den amerikanska militären är ett av de lätta att komma in på sjuksköterskejobb som också är en ära att vara en del av. Att arbeta för militären som en RN erbjuder ett brett utbud av möjligheter, från kontorsjobb till slu*tenvård och ambulerande miljöer som kliniker. Det finns ett omvårdnadsområde som passar alla RN, eftersom militärsjuksköterskor gör samma jobb som civila sjuksköterskor. Den enda skillnaden är att de har regeringen som arbetsgivare och arbetar på militärbaser, VA-sjukhus, etc.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Bortsett från aktiv tjänst i en krigszon kan militärsjuksköterskor välja vilken typ av jobb de önskar och har expertis. De amerikanska styrkorna letar efter nya akademiker sjuksköterskor där dessa färska RNs kan få exceptionell erfarenhet.

Hur mycket kan du tjäna:

ZipRecruiter citerar den genomsnittliga militärsjuksköterskelönen som $73,306 årligen i hela landet.

Jobbutsikter:

Våra stora militära styrkor kommer alltid att behöva sjuksköterskor som tar hand om dem och deras familjer. Så länge vi har en amerikansk militär, armé, flotta, flygvapen och marin, kommer sjuksköterskor att efterfrågas.

21. Hälsoskribent

Om jobbet:

Sjuksköterskehälsoskribenter arbetar huvudsakligen frilans men kan också arbeta för tidskrifter, universitet, hälsoorganisationer och medicinska leveranser av läkemedelsföretag. Innehållet kan inkludera artiklar och bloggar om friskvård och medicinsk och hälsovård, böcker, sjuksköterska CEU, kursskrivning och utveckling samt reklam för hälso- och hälsovårdsinnehåll. De flesta hälsoskribenter arbetar hemifrån och gör sina egna timmar.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Det behövs sjuksköterskor som kan skriva för att skriva om omvårdnadsrelaterat innehåll. Således, om du har en talang för ord och kan disciplinera dig själv att slu*tföra dina uppgifter i tid, bör du kunna få arbete som hälsoskribent. Du kan skapa dina egna timmar och välja vad du vill skriva om, vilket gör en karriär som sjuksköterskeskribent till ett av de lättaste sjuksköterskejobben att komma in på.

Hur mycket kan du tjäna:

Framgångsrika och drivna hälsoskribenter kan tjäna över $100 000 årligen, med onkologi- och obstetriknischer lite mer lukrativa.

Jobbutsikter:

Omvårdnad kommer att vara med oss ​​för alltid, så innehåll relaterat till yrket kommer att fortsätta att vara nödvändigt. Faktum är att detta område växer för sjuksköterskor. Där icke-medicinska skribenter brukade skriva om vårt yrke, har sjuksköterskor nu gått in för att skapa verkligt relaterbart innehåll om det de kan bäst; amning!

22. Estetisk sjuksköterska

Om jobbet:

Liknande en dermatologisköterska men med en annan twist, arbetar en estetisk sjuksköterska på huden för att förbättra dess utseende. Estetiska sjuksköterskor hanterar inte hudproblem som är medicinska utan istället är kosmetiska till sin natur. Därför tituleras de även kosmetiska sjuksköterskor. Frågor som rynkor, ärr och brister är patientens primära klagomål.

Till skillnad från en hudsköterska som arbetar i en klinisk miljö, arbetar estetiska sjuksköterskor i spa eller privata kosmetologikontor där de hjälper till med öppenvårdstjänster som hårborttagning, Botox-injektioner och dermabrasion.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Ingen särskild certifiering eller avancerad utbildning krävs för att bli en estetisk sjuksköterska. Många leverantörer inom detta område föredrar att utbilda sina sjuksköterskor själva, vilket gör denna position till ett av de enklaste jobben att komma in i.

Hur mycket kan du tjäna:

ZipRecruiter listar den genomsnittliga årslönen för en estetisk sjuksköterska till $88 341.

Jobbutsikter:

Kosmetologiområdet växer på grund av önskan om åldersbevarande förfaranden. Sålunda har estetiska sjuksköterskor en bra jobbutsikter inom detta område.

23. Hospice sjuksköterska

Om jobbet:

Hospicesjuksköterskor arbetar med personer i slu*tskedet av en kronisk sjukdom. Dessa RN: er hjälper patienten och familjen med processen att dö antingen hemma eller på ett hospicehus, assisterad vårdanstalt eller sjukhus. Mycket stöd och patientundervisning tillhandahålls tillsammans med lämpliga resursremisser för att hjälpa till med vården.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Även om vissa RNs kanske inte är uteslu*tna för hospice omvårdnad, tycker de som tycker om detta specialområde att jobbet är mycket givande och inte alltför stressigt. På grund av den här typen av omvårdnads karaktär är besöken inte förhastade, och när en patient börjar vända till det sämre är det inte en nödsituation.

Hur mycket kan du tjäna:

$79,867 är den genomsnittliga årslönen för en hospice sjuksköterska, enligt ZipRecruiter.

Jobbutsikter:

Människor kommer att fortsätta att dö, och hospice kommer att finnas där för dem som vill ha denna värdefulla tjänst. Familjer är inte alltid tillgängliga för att stödja sina nära och kära under deras sista timmar, så hospicesjuksköterskor värderas och efterfrågas för att fylla det behovet.

24. Telemed sjuksköterska

Om jobbet:

Det finns en virtuell sjuksköterska för alla aspekter av hälsa. Välj din specialitet och du bör kunna hitta en telemed-enhet som behöver sjuksköterskor. Virtuella sjuksköterskor arbetar hemifrån vanligtvis i olika jobb för att vägleda och stödja patienter som ringer in för medicinsk rådgivning. Arbetstiderna kan variera beroende på arbetshelger.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Att arbeta hemifrån bidrar verkligen till att göra jobbet mindre stressigt. Telemed jobb söker alla typer av sjuksköterskor utan ytterligare meriter utöver asjuksköterskeexameneller BSN som behövs för positionen, vilket gör det till ett av de enklaste sjuksköterskejobben att komma in i.

Hur mycket kan du tjäna:

ZipRecruiter listar den genomsnittliga årslönen för en telemedsjuksköterska till $99,989.

Jobbutsikter:

Telemedjobben ökar och är här för att stanna. På grund av bekvämligheten för både personal och patienter kan du förvänta dig att sjuksköterskor kommer att efterfrågas inom den här typen av branscher.

25. ADHD Psyksköterska

Om jobbet:

Psyksjuksköterskor som arbetar med ADHD barn och vuxna bedömer och övervakar medicinering som läkaren ordinerar. Dessutom är patientundervisning om mediciner och ADHD-hanteringsstrategier en primär del av denna roll. Psyksjuksköterskor som främst arbetar med ADHD-patienter kan få arbete på privata psykmottagningar elleronline ADHD-stödenheter.

Vad gör det här jobbet lätt att komma in i och låg stress:

Många aspekter av psykvård kan vara stressande. Att arbeta uteslu*tande med patienter med ADHD tar dock bort många av de mer obehagliga aspekterna av psykvård. Psyksjuksköterskor är akut efterfrågade, vilket gör arbetsmarknaden till en enkel för inträde för RNs.

Hur mycket kan du tjäna:

Psyksjuksköterskor, i allmänhet, betalas $89 484 årligen per ZipRecruiter.

Jobbutsikter:

Privata och online läkare ADHD praxis är på uppgång. Psyksjuksköterskor behövs alltid för att fylla platser i dessa fall.

5 nackdelar med lätta att komma in på sjuksköterskejobb som du behöver känna till

Att ha en position som är lätt att landa är inte slu*tresultatet för omvårdnadstillfredsställelse. Du måste fortfarande vara försiktig när du söker ett sjuksköterskejobb.

Några nackdelar med lätta att komma in i sjuksköterskejobb som du bör vara medveten om är:

1. Jobbet kan vara tråkigt-

Vissa jobb är helt enkelt tråkiga. Att behöva göra samma uppgift dag ut och dag in kan bli obehagligt.

2. Du kanske inte utmanas att uppnå större mål-

Du kanske upptäcker att du har hamnat i ett återvändsgränd jobb där det inte finns någon utmaning att förbättra dig själv.

3. Det kan finnas en dold anledning-

Varför var jobbet så lätt att komma in i? Finns det oförutsedda problem med rollen eller arbetsplatsen som skapade en desperat att fylla den lediga RN?

4. Det kan finnas en hög omsättning-

Jobbet kan vara lätt att komma in på eftersom arbetsgivaren inte kan behålla sina sjuksköterskor. Det här borde vara en enorm röd flagga!

5. Låt dig inte luras att detta är ditt öde-

Om du upptäcker att du befinner dig i ett återvändsgränd jobb, ge inte upp omvårdnaden! Du behöver inte stanna i en position som du hatar. Alltför många sjuksköterskor försöker hålla ut det, och tror att problemet är dem, inte jobbet. Fel! Det finns massor av andraunika sjuksköterskejobbatt försöka.

BONUS! 5 sätt att veta vilket lätt att komma in på sjuksköterskejobb som också är lågt på stress som är rätt för dig

Om du tror att du har hittat ett jobb som du kan trivas, hur vet du säkert att det är det perfekta för dig?

Här är några sätt att veta vilket lätt att komma in på och lågt stressigt sjuksköterskejobb som passar rätt.

1. Du är inte rädd för att gå till jobbet varje dag.

Det värsta tecknet påsjuksköterska utbrändhetär den hemska känslan som följer med tanken på arbete. De flesta av oss kan förmodligen relatera till den negativa känslan vid ett eller annat tillfälle i våra karriärer.

2.Du känner dig bekväm i jobbet.

Ett jobb där du har arbetskamrater som du trivs med och jobbet i sig inte överväldigar dig är ett tecken på ett bra jobb. Denna aspekt handlar också om adekvat bemanning!

3. Jobbet utmanar dig.

Ett jobb som stimulerar dig som sjuksköterska hjälper dig att växa i yrket samtidigt som det inte innebär för många utmaningar är en keeper.

4.Du känner dig respekterad.

Att arbeta i ett jobb där du är nedvärderad eller inte ges kredit där kredit är på grund kan vara demoraliserande.

5. Administration stöder dig.

Att ha en administratör som har din rygg kan göra stor skillnad när problem dyker upp. Inget känns värre än att lämnas ute att torka utan administrativ backup.

Om bara många av våra sjukhus skulle utnyttja denna ideologi. Vi kanske inte har så många sjuksköterskor som hoppar fartyget eller slu*tar helt.

Mina sista tankar

Innan du ger upp omvårdnaden, snälla överväg att fråga vilka som är de lättaste sjuksköterskejobben att komma in i som också är låg stress? Den här artikeln bör ge dig hopp om att det finns ett brett utbud av sjuksköterskejobb som inte kommer att bränna ut dig och inte heller är omöjliga att hitta.

Om du letar efter en ny mindre stressig roll som inte kräver några ytterligare kvalifikationer, bör den här artikeln "25 lättaste sjuksköterskejobb att komma in som också är lågstressande" vara ett index på det perfekta jobbet för dig. Vänta inte längre. Spring till ditt nya öde som inte kommer att tugga upp dig och spotta ut dig! En bättre, mjukare sjuksköterskekarriär väntar på dig, precis runt kurvan.

VANLIGA FRÅGOR SOM SVARS AV VÅR EXPERT


1. Kräver de enklaste sjuksköterskejobben att komma in i någon arbetserfarenhet?

De flesta gör det inte. Det är därför de är lätta att komma in i.

2. Är de enklaste sjuksköterskejobben att uppfylla?

Ja, det finns en mängd olika arbeten för varje typ av sjuksköterska som borde spänning och uppfylla.

3.Är det en bra idé att starta min karriär med ett sjuksköterskejobb som är lätt att komma åt?

Att lansera din karriär i ett lätt att komma in på sjuksköterskejobb kan vara en bra idé. Du kommer att få direkt erfarenhet och kan arbeta med ytterligare utbildning eller legitimation (om du vill) medan du är på jobbet.

4. Betalas de enklaste sjuksköterskejobben väl?

De mest tillgängliga sjuksköterskejobben lönar sig lika bra som de flesta andra sjukskötersketjänster (förutom de med avancerad examen som narkossköterska).

5. Vilket är det högst betalda enklaste sjuksköterskejobbet att komma in på?

De högst betalda, enklaste sjuksköterskejobben att komma in på är vanligtvis sjukhusbaserade, till exempel kirurgiska sjuksköterskor eller mamma-barnsjuksköterskor.

6. Vilka sjuksköterskejobb är lättast att komma in på har de mest lovande karriärutsikterna?

I stort sett alla lätta att komma in på sjuksköterskejobb har en ljus karriärutsikt. En cannabissjuksköterska är ett utmärkt val för denna kategori.

7. Erbjuder de enklaste sjuksköterskejobben att komma in i tillägg till lönen ytterligare förmåner?

De mest tillgängliga tjänsterna att komma in erbjuder samma förmåner som alla andra sjukskötersketjänster. Vanligtvis är förmånspaketet generöst med 401K, betald ledighet, ersättning för undervisning och sjukförsäkring.

8. Var hittar man de enklaste sjuksköterskejobben att komma in på?

Sök efter sjuksköterskejobb som är lätta att komma in på arbetsplatser som Indeed, Monster, ZipRecruiter och ihirenursing.com. Överväg också att kontakta en rekryteringsbyrå för sjuksköterskor som t.exnurserecruiter.com.

9. Vilka är de tre bästa jobben som är lätta att komma in på icke-kliniska sjuksköterskor?

Fallhantering, forskning och skolsköterska är bland de bästa jobben som är lätta att komma in i icke-kliniska sjuksköterskejobb.

10. Vilka är de 3 bästa jobben som är lätta att komma in på hemifrån?

Återigen toppar ärendehantering den här listan, tillsammans med ADHD-stöd och, naturligtvis, telemedjobb.

11. Vilka är de tre enklaste sjuksköterskejobben att komma in på för ADN-utexaminerade?

Med nuvarande sjuksköterskebrist har fler jobb öppnats för ADN-utexaminerade. Fältet är vidöppet, med undantag för skolsköterskor och jobb från sjukhus som fortfarande inte anställer AD-sköterskor. Hospice, telemed och privat sjuksköterska är bland de mest enkla inträdesjobben för ADN-studenter.

25 Easiest Nursing Jobs To-Get-Into That are Also LOW-STRESS (1)Donna Reese MSN, RN, CSN
Donna Reese är en frilansskribent för sjuksköterskors hälsoinnehåll med 37 års erfarenhet av omvårdnad. Hon har arbetat som familjesjuksköterska på sin lokala klinik och som RN inom hemsjukvård, rehabilitering, sjukhus och skolsköterska.

25 enklaste sjuksköterskejobben att komma in på som också är LÅG STRESS (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5551

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.